Нещасний випадок стався під час змагання "Syracuse Invitational Sporthorse Tournament" у п'ятницю. Сідло 27-річної Джорджини Блумберг несподівано зісковзнуло зі спини її улюбленого коня на ім'я Радіо Сіті, і дівчина впала.

Після падіння Джорджина на деякий час знепритомніла. У дівчини нібито було діагностовано перелам хребта, повідомив речник змагань видання "People". Як оповідає один зі свідків події, коли Джорджині допомогли підвестися, з майданчика вона пішла сама.

Більш детальної інформації про стан здоров'я доньки мера очікують від лікарів у понеділок. "Мер дуже стурбований, як і будь-який інший батько", - повідомив речник 68-річного політика.

Юна Блумберг, яку вважають однією з найкращих конкурних вершниць країни, вже неодноразово зазнавала травм, пише "New York Daily News". На її рахунку травма хребта, перелам ключиці, зап'ястків та щиколотки. Окрім того, дівчина перенесла вже три струси мозку. Втім, як говорять представники цього виду спорту, "ти не справжній вершник, доки не впадеш 100 разів", зауважує видання.

Нагадаємо, більш безпечне для здоров‘я "хобі" має доця колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані. У серпні 20-річну Керолайн упіймали на крадіжці в одному з магазинів Манхеттена.