"Мама перебуває у важкому фізичному стані, вона не може встати після того, як на неї напали троє чоловіків", - повідомила Євгенія Тимошенко.

За її словами, працівники колонії застосували щодо Тимошенко грубу фізичну силу. Однак перед цим вони вивели з кімнати співкамерницю екс-прем'єр-міністра.

"Коли вони втрьох почали оточувати її ліжко, вона попередила їх, щоб вони не робили цього до її зустрічі з адвокатами. Заступник начальника колонії Коваленко сказав, що потрібно виконувати наказ. Вони взяли товсту ковдру, поклали її на неї. Вона змогла витягнути руку, почала чинити опір, намагаючись вирватися. Це завдало їй біль, бо мама взагалі не може нормально рухатися. Потім Коваленко завдав їй сильний удар в живіт через ковдру. І зараз я бачу, що діаметр синця 8-10 см. .. Це з якого ж силою потрібно було вдарити людину, щоб через ковдру залишився такий синець", - зазначила Євгенія Тимошенко.

Як відомо, захист Юлії Тимошенко повідомив про те, що 20 квітня лідера "Батьківщини" перевели до лікарні "Укрзалізниці" силоміць. При цьому, її, як стверджують у БЮТ, вдарили в живіт та викручували руки.

За словами адвоката Сергія Власенка, екс-прем'єр оголосила голодування.