Про це Славінська розповіла в інтерв'ю виданню Gazeta.ua.

"Пропонували посадити нас на кіл на площі, аби Жені була так само боляче, як мамі Оксани. І це писали люди на тверезу голову. Я не уявляю, що буде, якщо я зустріну когось з таких на вулиці, особливо напідпитку. Там такі страшні речі писали: бажають смерті моїй дитині. Люди, за що?" - сказала Славінська.

За її словами, зараз вона не може оформити соціальну допомогу для своєї доньки, оскільки їй не вистачає грошей для погашення боргу за квартиру.

Не вистачає дружині ґвалтівника коштів і на адвоката. Через це вона не може зустрітись із Євгеном Краснощоком.

Зараз кажуть, аби я знайшла собі адвоката, тоді буду говорити з міліціонерами. Але за що я його найму? У мене грошей немає заплатити борги за квартиру, щоб допомогу на дитину оформити, - пояснює Славінська.

Вона розповіла також про те, що один із підозрюваних у справі зґвалтування Оксани Макар Максим Присяжнюк сказав їй, що Євген Краснощок хотів її убити.

Мене викликали у відділок на допит. У коридорі я зустріла Присяжнюка. Він почав мені говорити, що Женя вирішив вбити мене. А я поїхала. Поломала йому всі плани, тому він убив першу, котра трапилася під руку. Я тоді не знала, що Євген знаходиться в сусідньому кабінеті. Максим почав мене переконувати, щоб я тут не стояла. Мабуть, не хотів аби я зустрілася з ним. Тоді я його побачила. На Присяжнюкові й Погосянові ні подряпини не було. А мій – як собака побитий був, - додала Славінська.

Вона додала, що знає Євгена Краснощока як люблячого та турботливого батька.

Коли забирав мене з пологового – взяв Віку на руки. У нього затрусилися руки. Він аж затремтів. Дуже боявся впустити її. Він трусився над дочкою, ніби над вазою. Якщо я була втомлена, сам уставав до неї уночі: годував і колисав, - згадала Славінська.

Нагадаємо, у Миколаєві троє чоловіків зґвалтували та намагались спалити Оксану Макар.

Оксана Макар перенесла декілька операцій, у тому числі операції з пересадки шкіри.

29 березня зґвалтована та підпалена Оксана Макар померла в Донецькому опіковому центрі.

Її поховали у селищі Шевченкове у весільній сукні.