Ще три протоколи про перебування за кермом в стані алкогольного сп’яніння зараз перебувають на розгляді в судах.

“Даний громадянин знаходився в стані одурманення психотропною речовиною. Я підтверджую, що з транспортного засобу, яким він керував було вилучено 2 шприца”, - каже керівник відділу УВМС України в Луганській області Тетяна Погукай.

17-річна студентка, яка потрапила під колеса шаленої автівки, від отриманих травм померла. Одного з постраждалих після надання допомоги лікарі відпустили додому. Ще 9 залишаються в лікарнях Луганська. Стан здоров’я двох з них вкрай важкий.

“Двоє людей знаходяться у вкрай важкому стані. Їм проведені оперативні втручання стосовно гематуральних гематом”, - каже керівник управління охорони здоров’я Луганської міськради Сергій Мельников.

Луганська мерія виділила всім постраждалим по 5 тисяч гривень матеріальної допомоги. Проти винуватця трагедії прокуратура Луганська порушила карну справу. Нагадаємо, у п’ятницю близько 9-ї вечора водій Nissan, проігнорувавши заборонні знаки, зніс огорожу та торгівельні кіоски і на повному ходу в’їхав у натовп молодих людей, які веселилися на Театральній площі біля головної ялинки міста.