Як пише ТаблоID, навколо Бадоєвої скандалу не виникло, а з Грачова почали критикувати у соцмережах.

Про початок проекту, у якому Бадоєва перевіряє салони краси на якість, було відомо ще в лютому. Ведуча ділиться секретами краси та розказує про програму.

Водночас Грачов з 30-го березня веде ранкове шоу на "НТВ". Про прийняття цієї пропозиції він написав ВКонтакті.

"…Коли мені надійшла ця пропозиція, то я злякався, скажу чесно, потім дуже довго сумнівався. Відразу скажу, проект буде без політики, негативу і жерсті. Тільки позитив і мої дурні жарти. Я розумію, що хтось мене не зрозуміє і не підтримає. Але я хочу сказати головне — моя робота зараз тут, а моє серце в Україні", — заявив Грачов.

Крім того, ведучий перепросив за деякі антиросійські пости у мережі.

"Я не займаюся політикою, політичною журналістикою і не збираюся цим займатися. Як у будь-якої далекої від політики людини, кілька разів в житті у мене бували моменти, коли мене відносило хвилею загального настрою. І я писав емоціями. Ті ретвіти, які зараз гуляють по мережі, я робив рік тому…" — заявив телеведучий.

"Мене вбиває, що у мене на Батьківщині ставлення до росіян щодня все гірше. Своєю роботою я якраз сподіваюся показати, що ми, росіяни і українці, як і раніше можемо працювати разом, дружити і радіти життю", — написав Грачов.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак відвідала модний показ у Москві.