Події фільму, зазначимо, розгортаються у недалекому майбутньому, коли основною грошовою одиницею стає час, а люди перестають старіти у 25. Щоб вижити прості смертні повинні заробити, вкрасти або успадкувати хвилини, години чи роки життя. Тімберлейк обіцяє, що стрічка буде цікавою усім глядачам.

"Теми, які розгортаються у фільмі мають відношення до реального життя. Це також історія про веселу пригоду і гострі відчуття, а ще тут можна інтелектуально збагатитися", - каже актор, співак Джастін Тімберлейк.

Головний герой фільму Віл Салас, за дивним збігом обставин, в один день перетворюється з бідняка у заможного володаря часу. Однак водночас з великими можливостями чоловіка чекають і серйозні проблеми.

Щоб врятувати власне життя персонаж Тімберлейка змушений втікати, взявши у заручниці доньку великого боса. Роль останньої у фільмі, до слова, виконала Аманда Сейфрід.

"Коли я прочитала сценарій, моїм першим питанням було якого біса вона не зніме підборів? Тепер я вам можу сказати, що інакше і бути не могло, у мого персонажа немає навіть секундочки, щоб зняти взуття, вона мусить рятуватися, а крім цього Джастін дуже високий і мені це було потрібно ще й з таких міркувань", - розповіла акторка Аманда Сейфрід.

Окрім власних ніг врятувати свою шкіру героям допоміг розкішний срібний кабріолет, який пригнали на прем'єру фільму у Лос-Анджелесі. Зазначимо, у стрічці знялися також Олівя Вайлд і Вінсент Картайзер. Незважаючи, на вже доволі солідний акторський досвід Джастіна, а за спиною у нього близько 10 кінопроектів, колег по знімальному майданчику Тімберлейка продовжують розпитувати про його акторські здібності.

"Думаю через його успіх в музиці у всіх є нав’язлива ідея, що його акторська кар'єра лише починається. Моя відповідь на питання чи він росте і стає кращим - Джастін завжди був хорошим в цьому", - каже актор Вінсент Картайзер.

Самотужки оцінити таланти Тімберлейка та новий фільм за його участі можна буде вже зовсім скоро. На широкі екрани українських кінотеатрів гостросюжетна стрічка "Час" виходить 27-го жовтня.