"Він занадто широко трактує депутатську недоторканність, дозволяючи собі робити все, що йому захочеться й при цьому нахабно звалювати відповідальність на політичні репресії", - прокоментувала Наталія Окунська сьогоднішню заяву Власенка про його можливий арешт.

Екс-дружина опозиціонера наголосила, що вона аполітична, а політикою для неї є її діти, права яких порушили в повному обсязі.

"Я, як мати, буду захищати своїх дітей до останнього. Кожен з них прямо або побічно постраждав від нардепа. Повірте, я не зупинюся", - додала вона.

"Всі ці роки я намагалася домогтися справедливості, але поки Юлія Володимирівна була при владі й прикривала протизаконні дії свого юриста, переді мною закривали всі двері, я одержувала відмови, а всі документи з міліції зникали", - поскаржилась Окунська.

На її думку, чоловік, який підняв руку на жінку, повинен відповідати перед законом.

Також Окунська повідомила, що Власенко, програвши їй "абсолютно всі позови, ініційовані ним самим, не побіг до Європейського суду захищати свої "порушені права".

"Чому? Адже, на його думку, він правий за законом, а влада "не дає йому життя". Нехай їде й доводить, що "влада допомогла" його колишній дружині відсудити у нього половину будинку, половину Лексуса, аліменти на дочку 2 200 гривень щомісяця й дозвіл на виїзд закордон (для дочки). Нехай їде!" - заявила вона.

Екс-дружина нардепа додала, що поки не одержала гроші, про виплату яких заявив Власенко.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Власенко заявив, що влада має намір його заарештувати. Підставою для цього, за його словами, хочуть зробити невиконання рішення суду у цивільному провадженні.