"Нинішня влада не відрізняється оригінальністю - як тільки я оголосив, а найголовніше приступив до створення нового політичного проекту на південному сході країни, через три дні я отримав повістку до слідчого"​​, - розповів Марков журналістам перед входом в будівлю МВС.

За його словами, таким чином нинішня влада намагається залякати його команду.

"Що дивно, мене викликав той же слідчий, який очолював групу, що займається фальсифікаціями. Тобто тепер він розслідує, хто це зробив. За логікою речей, він повинен сам собі пред'явити звинувачення", - сказав Марков.

Політик припустив, що на цьому влада не зупиниться. Він додав, що готовий протистояти всім діям, що спрямовані на його залякування.

"Я навіть готовий до того, що не дивлячись на наявність у мене статусу народного депутата, я можу вже і не вийти звідси. Адже нинішній режим наплював на Конституцію, на закони і ми живемо зараз в правовому хаосі", - сказав він і уточнив, що поки його викликали до слідчого як свідка.

Як передає "Інтерфакс-Україна", після спілкування з журналістами Марков зайшов до будівлі МВС, але незабаром вийшов звідти і повідомив, що його не пустили до слідчого.

"Це вже навіть не смішно. Ось моя повістка, за якою мене викликали сюди на 10 годину ранку. На вході мене не впустили, сказали, що жодної інформації щодо мене у них немає і постовий просто не пустив мене на територію", - сказав він.

Нагадаємо, 12 вересня Вищий адміністративний суд України визнав відсутніми статус і повноваження народного депутата з фракції Партії регіонів Ігоря Маркова.

Ігор Марков повідомив про створення нової політичної сили. Вона має бути з євразійською ідеологією.