Таку думку у коментарі сайту "24" висловив голова правління Центру протидії корупції, експерт антикорупційної групи Реанімаційного пакету реформ Віталій Шабунін.

Ми не маємо практики в нашій роботі, коли затримували когось по епізодах, пов’язаних із держзакупівлями. Якщо це початок – ОК. Це гарний відеоряд, гарний привід. Як тільки буде передана справа в суд – почнемо розбиратися по ходу, що в цій справі є. Станом на зараз – це лише красивий відеоряд. Ми вже мали красиві кадри з Єфремовим, потім — з Чечетовим. Ми вже маємо чимало красивих відеорядів, але досі не маємо жодного посадженого і жодних конфіскованих активів,
— сказав він.

За словами Шабуніна, радіти з приводу початку боротьби уряду із корупцією поки що нема жодного приводу. "Це дуже красиво і дуже правильно. Але за рік – це чи не єдина справа, де з приводу держзакупівель була винесена підозра. Хоча є купа справ, які ми починали. Тому, це ще нічого не означає", — зазначив експерт.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання Кабінету Мінстрів України затримали голову ДСНС Сергія Бочковського. Як повідомили слідчі, його підозрюють у корупційних схемах. Крім того, затримали першого заступника голови ДСНС Василя Стоєцького. Слідчі вивели обох чиновників із залу засідань в наручниках.