Обличчя – у синцях та гематомах. Так виглядає Володимир Кличко після вчорашнього бою з Тайсоном Ф'юрі. Поразка українського боксера шокувала українців. Володимир привітав суперника з перемогою і заспокоїв своїх фанів: матч-реванш буде. Утім, коли саме поки невідомо.

Чимало українців нарікають на велику різницю у віці між суперниками. Адже Кличко старший на 12 років — у березні йому виповнюється 40. Та за словами Володимира, програв він, бо не підібрав необхідну дистанцію для атак. Старший брат боксера, столичний голова Віталій Кличко, переконаний — Володя поверне свої чемпіонські пояси.

На батьківщині молодший Кличко буває вкрай рідко. Востаннє разом із Віталієм та його дружиною Наталею під об'єктиви телекамер він потрапив півмісяця тому — на виборах мерів. Мешкає Володимир у США разом із коханою — американською акторкою, співачкою та моделлю Хайден Панеттьєрі. Зі своєю обраницею Кличко познайомив українців на Євромайдані 2 роки тому.

Рік тому Володимир приміряв на себе роль батька. У нього з Хайден народилася донечка, яку назвали Кая-Євдокія. Друге ім'я дівчинка отримала на честь бабусі братів Кличко.