"Операція буде завершена після отримання відповідного дозволу антимонопольних органів. У компанію входять такі телеканали як Інтер, Інтер+, НТН, К1, Мега, Ентер-Фільм, К2, Піксель і MTV Україна. Новими акціонерами компанії Inter Media Group Limited стануть компанії, які належать Дмитру Фірташу і Сергію Льовочкіну. Останній після завершення угоди передає акції телегрупи, що належать його компанії, в управління GDF Media Limited", – повідомляє прес-служба.

Відтак, GDF Media Limited буде управляти 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, водночас, мажоритарним акціонером буде компанія Фірташа.

"Ідею придбання "Інтера" ми почали обговорювати з Сергієм Льовочкіним ще в 2006 році, тоді ж вперше обговорили цю угоду з власником каналу. Переговори в кілька етапів тривали впродовж усього цього періоду часу, і я радий, що ми досягли домовленості про закриття угоди. Я готовий зробити все, щоб забезпечити розвиток телевізійної групи на основі кращих міжнародних стандартів. Розвиток такої потужної телевізійної групи, як "Інтер" - це розвиток телебачення в Україні в цілому", – каже Фірташ.

Нагадаємо, днями структури Дмитра Фірташа стали співвласниками медіа-холдингу Валерія Хорошковського, куди входить канал "Інтер".