“Це - особливі люди. Ми працюємо з індійцями у Force India. Вони частина команди і захоплені своєю роботою. Думаю ми зможемо отримати справжнє задоволення від цього вік-енду. Ні для кого не секрет що формула один це великий бізнес і ми повинні докласти максимум зусиль, аби здобути у Індії очки”, - каже пілот "Force India" Пол Ді Реста.

Звісно факт домашнього етапу додає хлопцям із Force India не лише додаткову мотивацію, але й додаткову відповідальність. Щоправда представники команди постараються не перегоріти.

“Думаю ми не повинні концентруватися на тому, що знаходимося під якимось тиском, адже це лише заважатиме. Ми знаємо, як добре робити свою роботу, тож слід просто сфокусуватися і залишатися зосередженими, щоб не трапилося. Якщо нам пощастить то, можливо вдасться поборотися за подіум. Думаю, я готовий до цього, і вже дуже давно чекаю на цю можливість”, - каже пілот "Force India" Адріан Зутіл.

Зрештою яким би не був статус гран-прі головне завдання для Форс Індії – п’ята сходинка Кубка конструкторів. На цю мить команда Віджея Мальї - шоста і від Лотус-Рено відстає на 23 бали за три гонки до фінішу чемпіонату.

“У нас два боліда і два сильних пілота. Якщо нам вдасться демонструвати такі результати як в Сінгапурі, тоді все трапиться дуже швидко. За один вік-енд ми заробили 12 очок, тож якщо ви порахуєте то зрозумієте, що за дві гонки ми зможемо наздогнати Рено. Минулого року ми захищали свою позицію в Кубку конструкторів, а тепер наздоганяємо і думаю це навіть цікавіше”, - каже пілот "Force India" Адріан Зутіл.

Гонка на автодромі Будди відбудеться 30 жовтня. Після цього на учасників чемпіонату чекають ще подорожі в Абу-Дабі та Бразилію.