Компанія Ford розробила інноваційну подушку безпеки для колін переднього пасажира. Новий ейрбег ховається за кришкою бардачка. За сигналом від датчиків удару він надувається, виштовхуючи вперед цілу панель. Першим унікальну колінну подушку отримає Ford Mustang 2015 модельного року, який і так пропонує доволі високий рівень безпеки. Новий маслкар стандартно оснащений вісьмома подушками безпеки, п'ятьма датчиками зіткнення та передніми ременями з функцією попереднього натягування в районі поясу.

Команда американських біологів розробили домашню медичну лабораторію. Компактний пристрій під назвою Cue здатний виконати 5 різних тестів. Зокрема, з його допомогою можна виявити вірус грипу та ВІЛ, нестачу вітаміну D, виміряти рівень тестостерону, а також фертильність. Достатньо намочити спеціальний міні-картридж у слині чи крові та помістити його у систему. Аналіз займає всього кілька хвилин. Отримані дані передаються на смартфон власника. У продажу домашня медлабораторія з'явиться наступного року.

Група колишніх інженерів з компаній Nokia та Sony Ericsson створила найменші у світі аудіонавушники. Earin, а саме таку назву отримали новинки, важать лише 5 грамів і не мають дротів. З'єднання з плеєром чи смартфоном відбувається за допомогою Bluetooth 4.0. Енергію навушникам забезпечують вбудовані мікроакумулятори, заряду яких, щоправда, вистачає максимум на 3 години. Хоча, цього цілком достатньо, якщо слухати музику, скажімо, дорогою на роботу чи додому. У продажу мініатюрні Bluetooth-навушники з'являться на початку 2015 року.