Косухи, шкіряні легінси та джемпери, а також розшиті паєтками сукні дизайнер поєднав з чорними боа та хутром різних кольорів.

Колекція наскрізь пронизана духом бунтарства та протесту, однак образи дизайнер вирішив не перенасичувати панківською біжутерією, зробивши ставку радше на елегантність, аніж епатаж.

Фарбоване волосся, чорний макіяж та шовкові комірці - жінка осінньо-зимового сезону балансує на межі з готикою. І все це під музику лідера легендарного “Velvet Underground” Лу Ріда.

Хто як не Вів’єн Вествуд, свого часу сформувавши образ гурту Sex Pistols та ініціювавши справжню “панк-революцію” у моді, міг по справжньому епатувати французів? У кращих своїх традиціях дизайнер віддала шану королеві Вікторії, вкотре неперевершено інтерпретуючи дух епохи.

Жінка від Вествуд, як завжди, непередбачувана. Вона балансує на межі від твідових костюмів, корсетів та пальт з глибокими капюшонами епохи Шерлока Холмса, до нічних сорочок та суконь, сформованих з боа. Довершує і без того дивні образи важкий макіяж.