Про це на прес-конференції повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Гевко.

Вже в середу до нас звернулася Генеральна прокуратура, і вона вже працює у цій справі, відстежуючи й інші питання, пов'язані з діяльністю цього вишу,
— сказав він.

Заступник міністра нагадав, що цей виш був позбавлений ліцензії у зв'язку з підозрою в шахрайстві.

Дані, які вказувалися з приводу професорсько-викладацького складу, вони ідентичні складу Національного університету культури і мистецтв. Дані про результати курсових робіт є ідентичними, кількість студентів, які навчалися в цих двох навчальних закладах — в приватному і державному — вони теж ідентичні
— зазначив Гевко.

Він також повідомив, що Київський університет культури, починаючи з 2010 року, не видав жодного диплома бакалавра, спеціаліста або магістра.

Тобто виникає логічне запитання: чим займалося цей навчальний заклад?
зауважив заступник міністра освіти, додавши, що цей виш відраховував на 4-му курсі студентів і вони переводилися в Київський національний університет культури і мистецтва.

"Керівництво університету так і не вийшло на зв'язок, ректор не відповідає, ніякого зв'язку з цим вузом немає", — додав Гевко.

Нагадаємо, акредитаційна комісія при Міносвіти анулювала ліцензію приватного вищого навчального закладу "Київський університет культури".