Він поспілкувався з жінками, які оголосили голодування під Генпрокуратурою, а також з активістом організації "Автомайдан Київ" Дмитром Карпом, одним з координаторів акції на підтримку військових 51-ї бригади, після приїзду на місце подій представників ОБСЄ та іноземних журналістів.

Завтра Ярема також призначив зустріч з Анатолієм Башловкою, адвокатом одного з арештованих бійців. Активісти очікують якнайшвидшого вирішення проблеми заарештованих військових, на яких останнім часом чинився тиск.

Раніше близько 17:30 Віталій Ярема відмовив жінкам в прийомі без пояснення причин, повідомивши, що відповість на їх лист-звернення за вказаною в ньому адресою у встановлені терміни. Всього близько 20 дружин, сестер і матерів військовослужбовців - приїхали з Хмельницької, Тернопільської та Волинської областей, щоб вимагати чесного і відкритого суду для солдат 51-ї ОМБР.

Ніхто звідси йти не буде. Мами оголосили голодування, самі бійці теж - бо на них чинять сильний тиск. Запрошуємо киян приєднатися до акції. Приносьте термоси з гарячим чаєм, беріть каремати і теплі речі,
— сказала Катерина Кувіта, активістка "Автомайдан Київ".

Акція в підтримку 41 військовослужбовця 51-ї бригади, проти яких, на думку активістів, заведено політичну справу, проходила під Генпрокуратурою дні поспіль.

Нагадаємо, родичі військових 51-ї бригади та волонтери пікетують Генеральну прокуратуру України з вимогою закрити кримінальне провадження щодо бійців 51 бригади.