У своєму Facebook Геращенко також зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири з 17 поверху будинку за адресою вулиця Мішуги, 2.

У Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира,
— додав він.

"Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1:30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і тапочки чоловіка", - розповів Геращенко.

За його словами, Чечетова бачили у депресії.

Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014,
— зазначив Геращенко.

Радник голови МВС також навів приблизний зміст передсмертної записки: "Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку".

За словами Геращенка, "за фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу — умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того, щоб перевірити всі можливі версії".

"Судячи зі свідчень дружини Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону, особи проти яких він міг дати свідчення", — зазначив Геращенко.

Нагадаємо, екс-заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов в ніч на 28 лютого покінчив життя самогубством.