Показання Табачника

За словами Геращенка, екс-міністр освіти Дмитро Табачник приїжджав в Україну для того, аби дати свідчення у низці кримінальних проваджень щодо чиновників режиму екс-президента Віктора Януковича.

З того, що мені відомо, Чечетов викинувся з вікна сам, оскільки крім нього та його дружини в квартирі нікого не було,
— каже радник міністра внутрішніх справ України.

"Нінзя" в квартирі?

Він зазначив, що для того, щоб говорити про те, чи залізли в квартиру Чечетова на 17 поверх "нінзя" — потрібно провести вивчення відбитків пальців, переглянути відео з камер спостереження, трафік мобільних телефонів. Геращенко додав, що це все проводиться в рамках слідства.

"Я не вважаю що він був ключовою фігурою. Це — людина, яка мала бути оратором всяких гасел, оскільки самі депутати "Партії регіонів" любили займатись грошовими питаннями, а гроші люблять тишу. Тож його виставляли на всякі ток шоу бо знали що від того що він там скаже — нічого не залежить", — говорить Антон Геращенко.

Чечетов міг дати певні показання

За словами радника, Чечетов чітко знав і міг дати показання щодо фальсифікації диктаторських законів 16-го січня 2014 року.

В 2005 році його теж викликали в ГПУ щодо незаконної приватизації "Криворіжсталі".

Геращенко нічого спільного не бачить між самогубствами очільників Фонду Держмайна, а саме Чечетова та Семенюк-Самсоненко.

"Що стосується Валентини Семенюк-Самсоненко — вона розвелась зі своїм чоловіком, була у важкому стані депресії, використовувала таблетки, щоб полегшити свій психологічний стан. Вона любила чоловіка, який її кинув. Тому — це було реальне самогубство жінки, яка втратила у свому житті любов", — зазначив Антон Геращенко.