"Президент має чекати до завершення всього процесу і Тимошенко треба приїхати в суд, брати участь у судових засіданнях, щоб люди бачили, що вона не ховається, не викручується. Тут має бути все прозоро. І після цього ми можемо чекати, що прийде і ця блага звістка... Я вірю, що перед якимсь Великоднем настане той день, коли прийде радісна звістка для Тимошенко. Але цей час ще не прийшов", - розповіла Ганна Герман в коментарі ГолосUA.

Нардеп наголосила, що Президент "не може підміняти собою суд і порушувати закон".

Крім того, на думку Герман, похід народних депутатів-жінок в Адміністрацію Президента з проханням звільнити Тимошенко - це піар.

"До мене підходили деякі жінки з тих, хто ходив до Президента і питали, як це краще зробити. Я їм сказала, що якщо дійсно мова йде про звільнення Тимошенко, такі походи нічого не дають. Якщо вам хочеться пропіаритися, тоді йдіть", - зауважила регіоналка.

Нагадаємо, після помилування Юрія Луценка опозиційні та позафракційні нардепи-жінки закликають Президента України звільнити і засуджену екс-прем'єрку Юлію Тимошенко.

На думку представника комісії при президентові з питань помилування Василя Фаринника, зараз Юлія Тимошенко навряд чи вийде з в'язниці через незавершеність судових процедур у її справах.