Якщо колись в такий час, при сприятливій погоді, вільні місця для поселення було знайти нелегко, то тепер - це не проблема.

“Ну, ще там один номер, але вже вони будуть виїжджати, тому що в них білети на середу”, - каже власниця готелю в Славському Галина Винник.

Пані Галину рятує хіба магазин і кафе в готелі. Хоча, каже, зараз заклади пустують - у пік сезону бувало і до сотні відвідувачів на день.

Більших заробітків цьогоріч очікував і Степан - він возить людей кіньми. Тепер через брак снігу та туристів - грошей обмаль.

“А скільки там дадуть? По 10-15 гривень туди - то не вартує коней ганяти”, - каже пан Степан.

Туристи масово покидають Славське - інколи навіть попри проплачені номери. Ті ж, що залишилися, - як от гості з Запоріжжя - шукають розваг.

Без роботи відповідно і працівники пунктів прокату зимового спорядження.

“Вчора одні дитячі взяли. А так клієнтів, можна сказати, 7-го числа останні, так щоб було 5-6 чоловік, більше, якщо сезон, в минулі роки було по 60-70. Там на вокзалі по 100-200 пар здавали”, - розповів працівник прокату лиж Іван.

Сезон січневих відпусток завершується, і місцеві очікують на приїзд відпочивальників у лютому, сподіваються погода не підведе.