Побачити подібну друковану продукцію можна не лише у центрі міста, але на околицях. Організатори акції - тризубівці. Втім, їхню ідею підхопили усі активні антикомуністи.

"Суть акції в чому, через інетрент роздруковуємо, кожен клеїть біля свого будинку, розміщує в соціальних мережах. Це своєрідний вірус,який потрібно вчасно поширити у свідомості людей. Настільки абсурд твориться у державі. Що ставлять пам’ятник деспоту,який знищив мільйони людей, а українців,які хотіли зруйнувати пам’ятник, саджають у тюрми Такума Сато, - каже учасник акції Руслан Коцаба.

Мешканці Івано-Франківська підтримують таку ідею націоналістів. Кажуть, історики досі не можуть з впевненістю сказати, хто більше закатував людей Сталін чи Гітлер. Тому увіковічнювати цих деспотів - це наруга над жертвами їхніх режимів.

"А як ви думаєте, чи потрібно увіковічнювати людину,яка нищила українців, це зайве питання, для тих, хто вважає себе українцями", - каже мешканка міста Лариса.

"Свій початок акція бере із Запоріжжя. Саме там 2 тижня тому з’явився бігборд з Гітлером. Організатори обіцяють розвісити подібні листівки і в інших містах країни", - нагадує мешканець міста Олександр.