Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон залюбки роздавали афтографи прихильникам, які просили залишити свій підпис у найнесподіваніших місцях, як то на приклад на шиї.

Зазначимо, це вже четверта вампірська серія кіноепопеї з 2008 року і унікальна вона тим, що головна героїня Белла Свон врешті виходить заміж за свого коханого Едварда Каллена. Паттінсон, який втілює останнього на екрані, розповідає про емоційні зйомки цієї сцени.

"Крістен дуже хвилювалася, коли ми знімали весільний епізод", - розповів актор Роберт Паттінсон.

Дизайнером весільного вбрання Белли стала Кароліна Ерера. Жінка розповідає, що надихало її під час створення білосніжної атласної сукні доповненої мереживом - це характер головної героїні фільму, у виконанні Крістен Сюарт.

"Я створила сукню, яка відповідає внутрішньому світу головної героїні", - розповіла дизайнерка Кароліна Ерера.

"Вона дуже чиста, безневинна дівчина, яка вірить у своє перше справжнє кохання. Тут є романтика, фантазія і таємничість. Саме це я і взяла до уваги при створенні сукні", - сказала дизайнерка Кароліна Ерера.

"Це було чудово. Думаю, це найяскравіший момент зі зйомок усієї саги, я не пам’ятаю, як я нервувала чи про що тоді думала, я просто йшла до вівтаря, це прекрасний досвід. Момент був дуже урочистим і возвишеним - просто приголомшливо", - розповіла головна акторка Крістен Стюарт.

Ще однією інтригою сюжету фільму є вагітність Белли. Жінка постане перед непростим вибором: зберегти життя собі або своїй дитині. До яких наслідків призведе рішення героїні, ми зможемо дізнатися вже зовсім скоро. Прем'єра стрічки "Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1" в Україні 17 листопада.