Його слова передає прес-служба КМДА.

Він наголосив, що рішення про знесення будь-якого пам’ятника на території Києва може ухвалювати лише територіальна громада або уповноважена нею Київрада.

"Демонструючи прихильність до європейських демократичних цінностей, неприпустимо демонструвати правовий нігілізм. Те, що відбулося на бульварі Тараса Шевченка - ні що інше, як вандалізм. І він немає нічого спільного з демократією", - вважає Попов.

Голова КМДА закликав активістів з повагою ставитися до майна територіальної громади міста.

Нагадаємо, невідомі повалили пам’ятник Леніну у столиці. На сцену на Майдані Незалежності одразу після повалення принесли частинку монумента Володимира Леніну.

Народний депутат фракції ВО "Батьківщина" Андрій Шевченко запевняє, що повалення пам’ятника Леніну - це ініціатива людей. Дії не були санкціоновані Євромайданом.

Лідер УДАРу Віталій Кличко запевняє, що опозиція не ухвалювала жодного рішення щодо пам’ятника Леніна, який сьогодні був повалений у Києві невідомими особами.

Нардепи-свободівці не засуджують повалення пам’ятника Леніна.

У прес-службі столичної міліції повідомили, що пам'ятник Леніну з п'єдесталу скинула група невідомих. У натовпі правоохоронці, нібито, бачили прапор ВО "Свобода".

Через поваленого Леніна міліція вже відкрила кримінальне провадження.

Губернатор Харківської області Михайло Добкін збирається збирати кошти на відновлення зруйнованого пам'ятника Леніну в Києві. З цією метою він збирається відкрити рахунок для збору коштів.