Популярний пошуковик розробив пакет сервісів для низької швидкості Інтернету. Мова йде про версії популярних продуктів Google, якими можна користуватися незважаючи на невисоку швидкість з'єднання.

До пакету входить полегшена версія YouTube для мобільних телефонів. Вона дозволяє переглядати найпопулярніші відео, при цьому плеєр буде за замовчуванням відтворювати відео стандартної якості. Інший додатковий функціонал сервісу зведений до мінімуму.

У пакеті також є полегшена версія Gmail, яка має функціональність звичайного сервісу Gmail, але без зайвого навантаження. Базова HTML-версія дещо відрізняється від звичайної. В ній недоступні деякі функції, наприклад, чат, перевірка орфографії і т.д.

Також Google розробив спеціальну мобільну версію Google+. Функції мобільного Google + можуть відрізнятися в залежності від моделі телефону, версії ОС і параметрів доступу, але в більшості випадків доступний повний функціонал, включаючи популярні Відеозустрічі.

Нагадаємо, що цього року Google представив версію браузера Chrome, розроблену спеціально для мобільних телефонів на базі ОС Android.

Більше того компанія Google зовсім недавно представила новий проект під назвою Google Play, який дає користувачам пристроїв з Android можливість завантажувати не тільки програми та ігри, а й книги, фільми і музику.