Новий планшет Google – Nexus 9

Новий планшет Google – Nexus 9 вже у продажу. Пристрій можна придбати через магазин Google Play, щоправда, поки в деяких країнах. Ціна – від 400 доларів за версію з 16-ма гігабайтами пам'яті, і 480 доларів – за 32 "гіги".

Wей планшет є спільною розробкою Google та HTC. Він має 8,9-дюймовий дисплей, двоядерний 64-розрядний процесор Nvidia Tegra K1 з тактовою частотою 2.3 ГГц та 2 Гб "оперативки". Також є дві камери з матрицями на 8 та 1.6 мегапікселів, стереодинаміки BoomSound і акумулятор – на 6700 міліампер-годин.

Працює Nexus 9 під управлінням нового "Андроїда" 5.0 Lollipop.

Бездротові навушники від Parrot

Компанія Parrot представила нові бездротові навушники.

Zik 2.0 з'єднуються з пристроями на Android та iOS через Bluetooth. Керувати ними можна як за допомогою кнопок на корпусі, так і з мобільного додатку.

Навушники мають 40-міліметрові динаміки, модуль NFC та знімний акумулятор, якого вистачає на 18 годин роботи.

Крім того, новинки оснащені технологією Voice HD для кращої передачі голосу та системою активного шумоприглушення з вісьмома мікрофонами.

Parrot Zik 2.0 доступні у кількох кольорових варіантах. Ціна – 400 доларів.

Перший у світі позашляховий скейтборд

Австралійський винахідник Ден Болдуїн представив прототип першого у світі позашляхового скейтборда. Унікальний транспортний засіб під назвою Ungoverned обладнаний двома гусеницями та бензиновим двигуном. Хоча конструктор передбачив можливість встановлення електромотора та батарей. Довжина дошки сягає 1,5 метра (1390×360 мм), кліренс – 14 сантиметрів, а вага – майже 50 кілограмів.

Ungoverned може пересуватися практично будь-якою поверхнею: по піску, болоту, камінні, снігу і навіть по мілині. Зміна швидкості відбувається зі спеціального пульта. Максимально прототип може розвинути 60 кілометрів на годину.