Несподіваним резонансом, причому, з футбольним ухилом, ознаменувався приїзд до Донецьку легенди російського року Бориса Грєбєнщікова. На концерті серед шанувальників співака й музиканта був і захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський. Потім у деяких ЗМІ було розміщено інформацію про те, що ідейний лідер «Акваріума» відмовив футболісту в автографі…

Ситуацію прокоментувала директор відділу зв'язків з громадськістю концертного агентства "Культурна Революція" яке виступає у ролі організатора гастролей Бориса Грєбєнщікова, Ксенія Цукарева:

- Артисти - люди з тонкою душевною організацією. Завжди дуже складно спрогнозувати й розпланувати позаконцертні ситуації, особливо такі, як спілкування із шанувальниками. На прес-конференції Борис Борисович із задоволенням роздавав автографи всім бажаючим. Але от під час концерту він був повністю зосереджений на виступі. До того ж у групи наступного дня був ранній виліт з Донецька до Києва. Так що, відігравши майже 3- х годинний концерт, група «Акваріум» разом із солістом без зволікання відправилася у готель відпочивати.

Наступного дня, перед відльотом, Борис Борисович не тільки із задоволенням підписав плакати й диски для Дмитра Чигринського, його брата Віктора та інших, але й висловив глибокий жаль з приводу того, що вчорашній емоційний стан не дозволив здійснити зустріч із настільки відомими й улюбленими шанувальниками. Таким чином, оприлюднена в пресі інформація - усього лише невірно тлумачені стосунки між кумиром та шанувальниками.