Таке рішення обурило депутатів, вони почали протестувати, на що Царевич заявила, що осіб, які порушують порядок, видалять з залу. Коли й після цього депутати не заспокоїлися, суддя попросила правоохоронні органи видалити їх із суду, - пише "Українська правда".

Тоді до зали суду почали заходити співробітники спецпідрозділу "Грифон", і, коли керівнику спецпідрозділу не вдалося вмовити депутатів вийти, їх стали виводити. Тоді між "грифонівцями" і депутатами сталася сутичка.

"Злізьте з моїх ніг, сволота! Що ж це відбувається?", - закричала депутат Людмила Денисова.

Тоді депутат Сергій Пашинський наголосив, що вони не покинуть залу суду, поки їм не нададуть ухвалу суду, в якій будуть вказані прізвища депутатів. Після цього "грифонівці" припинили силові дії.

"Тепер ви бачите, як нас викидали з лікарні "Укрзалізниці". Але там не було ЗМІ", - сказала Олександра Кужель.

У той час суддя Царевич у супроводі "Грифону" зайшла до зали, то одразу вийшла в інші двері. Наразі "Грифон" здійснив другу спробу вивести депутатів із зали.

Нагадаємо, раніше сьогодні, 12 лютого, повернувшись із нарадчої кімнати, суддя Царевич оштрафувала Тимошенко на 1 тисячу неоподаткованих мiнiмумiв.

"Типу за те, що Тимошенко не прийшла в суд. Суддя керувалася сфальшованим актом "пенітенціарників" про начебто відмову", - написала на своїй сторінці у Facebook співробітник прес-служби "Батьківщини" Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Після того, як адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко перервав промову судді Оксани Царевич, вона оголосила перерву й пішла до нарадчої кімнати, аби прийняти рішення щодо адміністративного стягнення із Власенка.

Фото: "Українська правда"