"Якщо вожді опозиції і надалі лише імітуватимуть боротьбу, прийматимуть одноосібно (без обговорення з депутатами) рішення, наслідком яких є втрата довіри людей і маргіналізація опозиції, то з фракції можуть піти й інші депутати, і я в тому числі", - написав опозиціонер Анатолій Гриценко у своєму блозі.

"Якби Олег Канівець, за якого я ручався, не залишився в опозиції, а тушкою перейшов у табір влади Януковича, я би поклав на стіл свій депутатський мандат. Сподіваюся, що Канівець також дотримає своє слово і залишиться в опозиції", - сподівається нардеп.

За словами Гриценка, Канівець не перейшов у більшість, а залишається опозиційним, навіть ставши позафракційним депутатом. Він наголосив, що Канівця намагалися дискредитувати соратники, він просив керівництво фракції зупинити це, а воно не відреагувало.

Гриценко вважає, що лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повинен скласти депутатський мандат, оскільки його "протеже" стали під прапори Януковича.

"Мабуть, риторичне питання: за чотирьох зрадників, які пройшли до ВР за квотою "Фронту змін" і зараз (вдень) сидять на Банковій разом із регіоналами і комуністами, Яценюк мав би скласти свій мандат? Моя відповідь – так", - написав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні з’явилася інформація, що із фракції ВО "Батьківщина" вийшли четверо народних депутатів: Олег Канівець, Віталій Немилостивий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар.