"Приховані "тушки" у фракції - уже дістали. Кожного дня, відкрито й нахабно, всупереч рішенням фракції, вони підголосовують за лобістські й корупційні проекти влади. Поставив перед Яценюком питання руба: негайно виключити їх з фракції! Він пообіцяв зробити це завтра. Побачимо...", - написав Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Якщо аналізувати роботу парламенту у четвер, видно, що практично за всі закони влади проголосував Леонід Сергієнко. Депутат віддав свій голос за більш ніж 10 проектів влади, серед яких - передача в концесію теплогенеруючих підприємств, реорганізація Аграрного фонду, можливість погашати заборгованість за тарифами за допомогою векселів.

Читайте також: Рада не захотіла зменшувати пенсії чиновникам та посадовцям

Саме про Сергієнка згадав Анатолій Гриценко вже в коментарях до свого повідомлення на Facebook.

"Вважаю, що перші кадрові рішення повинні бути стосовно Сергієнка і Павелка, інших - попередити, востаннє. Буде рецидив - тоді виключати без попереджень", - написав нардеп.

До слова, Верховна Рада попередньо схвалила зміни до Конституції щодо процедури та термінів призначення на посаду судді. На першій спробі регіоналів підловили на кнопкодавстві.