"Влада протидіє опозиції так само, як і в 2004. Бачу це під час роботи у Запорізькій області. Першою злякалася місцева влада міста Мелітополя", - написав політик у своєму блозі.

Як стверджує опозиціонер, у Мелітополі він подав заявку на проведення з виборцями зустрічі на площі Перемоги, однак отримав відмову. На його думку, несправедливу.

"Лист мерії - це просто шедевр чиновницького креативу. Аби відмовити опозиції у спілкуванні з людьми нічого кращого не придумали, ніж призначити на понеділок причому зранку о 9:00 таку собі ярмарку меду, та ще й під девізом "Медовий спас у Медовому місті" - повідомив Гриценко.

Зустріч перенесли на інше місце, однак, за словами Анатолія Гриценка, на площі Перемоги ніякого свята в той час не відбувалося.

"На площі Перемоги, як і очікувалося, у цей час не було ні ярмарки, ні меду. Перевірив особисто", - повідомив політик.

Розповів Гриценко й про випадок у школі в одному з сіл Оріхівського району, де він теж мав мати зустріч з виборцями. Сюди, за словами політика, приїхали представники підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю, щоб завадити зустрічі. До слова, школу ремонтували за кошти опозиції, як стверджує Гриценко, "не під вибори".

"Школа має історію, скоро святкуватиме 100-річчя. У ній навчаються учні з кількох сусідніх сіл. У влади коштів на ремонт нема, кажуть папердники все вкрали. Представники опозиції, яким ця школа небайдужа, своїм коштом ремонтували школу. Не під вибори, а кілька років поспіль", - запевнивГриценко.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко переконаний, що зараз в Україні – декоративна демократія, за лаштунками якої – узурпація влади Адміністрацією президента, а також безкарність кримінальних кланів, знищення незалежних ЗМІ і мирних зібрань.