"Ми звернемося до народних обранців від Сумщини і запропонуємо їм внести зміни до закону. Нетверезих водіїв необхідно позбавляти прав довічно! Я думаю, в цьому питанні нас підтримають представники усіх партій", – переконаний він.

Більше того, Чмирь не задоволений роботою працівників обласної ДАІ, звернувши увагу на уникнення покарання порушниками.

Нагадаємо, 21 червня, водій "Ауді-100" у Сумах врізався в зупинку і збив чоловіка і двох жінок, які чекали громадський транспорт. Від отриманих травм чоловік загинув на місці, одна жінка померла вже після прибуття "швидкої", а ще одну жінку відвезли до реанімації, наразі її доля не відома.

За фактом резонансної ДТП у Сумах відкрито кримінальне провадження. Водію "Ауді", який наїхав на зупинку громадського транспорту, загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

Жителі вимагають публічного звіту про жахливу ДТП, яка сталась у п’ятницю ввечері та внаслідок якої загинули двоє осіб. Розповісти правду про трагедію вимагають від влади у вівторок на площі перед облдержадміністрацією.

Невдовзі водій Ауді 100, який збив на смерть на зупинці двох людей, одразу після ДТП зізнався, що перед тим як сісти за кермо випив 0,5 літра горілки.

Наразі
суд заарештував на 2 місяці Олександра Блінніка, який був винуватцем ДТП у Сумах.