Ще перед виступом прихильники зізнаються: перше знайомство з творчістю гурту фактично перевернуло їх музичне світосприйняття. Особливо натхненні, кажуть, навіть подорожують Європою відвідуючи все нові концерти.

"Ми приїхали з Петербургу, це вже наш четвертий концерт Hurts, але банер ми робили 5 годин", - розповіла прихильниця гурту Єлизавета

Спеціально для Києва організували і кілька флеш-мобів. А під час однієї з найпопулярніших пісень колективу - "Illuminated" - увесь Палац Спорту засвітився ліхтариками та мобільними телефонами.

"Кульки надувні такі біленькі будуть і вони будуть світитися під певні пісні і трояндочки білі піднімуться в зал", - сказала прихильниця гурту Юлія.

Окрім композицій зі свого дебютного альбому "Happiness" Hurts показали ще й видовищне шоу - зі струнним квартетом, танцівницями у фантастичних головних уборах з пір’я, розкиданням у зал білих троянд та розбиванням мікрофонної стійки.

Не обійшлося і без презентації зовсім нової пісні. Годинне шоу завершили кількома композиціями "на біс", які вокаліст гурту - Тео Хачкрафт виконав, загорнувшись в український прапор.