Як повідомляє видання ІнформНапалм, обсяг опублікованого архіву склав близько двох гігабайт. Хакери запевнили, що вони зуміли завантажити з закритих серверів МВС біля 70 гігабайт документів.

Документи, відібрані по ключу "Україна", виклали на сервісі Google Drive. Українські користувачі знайшли в архіві документи, які можуть слугувати підтвердженням того, що армія РФ брала участь в боях на території України.

В одному з оперативних донесень, датованому 26 серпня 2014 року і адресованому начальнику ГУ МВС Росії по Ростовській області генерал-майору поліції А. П. Ларіонову говориться, що співробітники відомства були поранені в Прогної - українському хуторі.

Крім того, серед масиву документів користувачі знайшли файл із втратами російської сторони. У донесенні Відомості про знаходження поранених, що надійшли з р. Україна на 27 вересня вказана цифра 237 осіб.

До слова, нижньогородські солдати-строковики поскаржилися на затримку демобілізації після примусового підписання заяви на переведення на контрактну службу.