"Обвинувальний акт підписали і передали до Ленінського райсуду Харкова. Впродовж 10 днів мають призначити попереднє засідання у справі", — повідомили у прес-службі прокуратури Харкова.

Читайте також: В Харкові сепаратисти поновлюють свою діяльність

Співрозмовники "Інтерфакс-Україна" розповіли, що жінці не продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, термін якого минув 16 червня, бо впродовж 2 місяців вона не намагалася перешкоджати розслідуванню і дотримувалася умов домашнього арешту. Більше того, стосовно жінки враховували пом'якшуючі обставини, а це — її дитина-інвалід та літня матір.

Як відомо, 13 квітня під час мітингу поблизу парку Шевченка у Харкові біля виходу зі станції метро "Університет" на площі Свободи відбулася конфліктна ситуація, під час якої проросійськи налаштовані громадяни побили активістів Євромайдану. Постраждало близько 50 осіб, у тому числі один працівник міліції. До лікарні загалом звернулося 14 людей.

Пізніше у мережі з’явилося відео, на якому чоловік і жінка ногами добивають побитого чоловіка, який сидить на східцях підземного переходу. Жінкою виявилася саме Ольга Ворожеїнова. Згодом її взяли під домашній арешт на 60 діб.