Як повідомила прес-служба Міністерства оборони, на цих вихідних декілька громадських активістів завітали до розташування підрозділів частини Високомобільних десантних військ та одного механізованих з’єднань, що несуть службу у визначених районах.

Військовослужбовці Збройних Сил України отримали п’ять бронежилетів 4 рівня захисту, 4 прилади нічного бачення, 5 біноклів, 30 ліхтарів аварійного освітлення, декілька акумуляторів для автомашин ГАЗ-66, та ще 11 різних найменувань комплектуючих до бронетранспортерів і вантажівок. Окрім цього, воїнам передали понад 50 дитячих малюнків і пральну машинку "Малютка" для вирішення побутових умов. Загальна сума матеріальних засобів склала понад 130 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні.

Одна з активісток, харків'янка Вікторія, розповіла, що це не перший і не останній візит до українських військових.

"Починаючи з квітня ми щотижня відвідуємо польові табори військовослужбовців. Зазначу, що серед харків’ян є чимало добрих людей, які піклуються про долю людей у погонах, – розповіла вона.

До слова, прес-служба Міністерства оборони України оприлюднила заяву, в якій спростувала поширені раніше повідомлення про незаконне використання раціонів сухих пайків.