Hurricane — це середньомоторне, задньопривідне купе, яке оснащувалося експериментальним мотором V8 об’ємом 4,2 літра, який розвиває 262 кінських сили. Цей двигун оснащувався чотирма карбюраторами і став прототипом серійного мотора V8, який з’явився в гамі Holden після 1969 року. З нуля до "сотні" концепт-кар розганявся за 5,5 секунд. Максимальна швидкість машини не уточнюється.

Крім експериментального мотора, Hurricane став носієм футуристичних для того часу технологій: наприклад, "навігаційної" системи, реалізованої за допомогою магнітів, які передбачалося вмонтувати в дорожнє полотно на перехрестях. Крім того у концепті використовувалась камера заднього виду, вмонтована на задньому бампері, яка передавала зображення на чорно-білий телеекран в салоні.

У Holden Hurricane не було дверей — замість цього ковпак в передній частині кабіни (лобове скло, передні стійки кузова і бічні вікна з частиною даху) піднімався і відсувався вперед. Сидіння за допомогою електроприводу відсувалися назад, а кермо — вперед, полегшуючи посадку-висадку.

На концепт-карі використовувалися інерційні котушки ременів безпеки і автоматичний клімат-контроль.

Відновлений автомобіль представлять на шоу класичних автомобілів, яке пройде в Мельбурні 21—23 жовтня.

Holden — австралійський виробник автомобілів, первинно незалежний, зараз — відділення General Motors.