Флагманом лінійки стане апарат HTC One X з процесором в чотири ядра. В основі пристрою лежить платформа Nvidia Tegra 3. Однак, існуватиме ще одна версія апарату з підтримкою мереж LTE — в ній буде використовуватися двоядерний процесор Qualcomm.

Розмір екрану в HTC One X — 4,7 дюйми, а роздільна здатність — 1280 на 720 пікселів. HTC почне постачати смартфон у роздрібні мережі в квітні 2012 року. На апарат відразу ж буде встановлена мобільна ОС ​​Android 4.0. Крім того, пристрій буде використовувати Sense 4.0 — нову версію графічної оболонки HTC.

HTC також підписала угоду з "хмарним" сховищем Dropbox, і власникам смартфонів буде надано 25 гігабайт простору під особисті файли на віддаленому сервері.

У пристрої є чіп бездротового зв’язку NFC. HTC One X має 32 гігабайти вбудованої пам’яті і один гігабайт "оперативки", проте підтримка карт microSD не передбачена. Іншими особливостями апарату стали microSIM замість SIM-карти і незнімний акумулятор.

В HTC One X вбудована камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів. Представники компанії підкреслюють, що вона пристосована для оперативної зйомки: на запуск програми потрібно лише 0,7 секунди, на фокусування камери — 0,2 секунди. Цікаво, що під час запису відео можна буде одночасно робити і фотографії

Крім One X, в нову лінійку увійшли ще два смартфона — HTC One S та HTC One V. Вони коштуватимуть дешевше за флагманську модель, хоча ціна на жоден з трьох пристроїв поки не розголошується.

Як раніше повідомлялось, у листопаді HTC показала флагманський смартфон Sensation XL.