“Мир і порядок - це те завдання, яке я ставлю перед новим губернатором генералом Кіхтенком. На сьогоднішній день перше завдання, яке стоїть перед губернатором, - безпека і порядок, і ми маємо спільно зі Збройними силами, силовими підрозділами навести порядок на звільнених територіях Донецької області, захистити українського громадянина, відновити нормальне життя”, - цитує слова Порошенка його прес-служба.

За словами Президента, кандидатура Олександра Кіхтенка – “це правильне поєднання, яке зараз необхідне Донбасу, - і генерал, і губернатор”.

Я сподіваюся, пане начальнику Генерального штабу, інші командири, на чітку взаємодію та надійну співпрацю між цивільними і військовими,
- заявив Петро Порошенко.

Президент подякував Сергію Таруті за роботу на посаді голови Донецької обласної державної адміністрації.

У штабі АТО в місті Краматорськ Глава держави вручив державні нагороди військовослужбовцям, які проявили мужність та героїзм під час бойових дій.

Зазначимо, Указ про призначення Кіхтенка головою Донецької обласної державної адміністрації з'явився на сайті Президента.

Що спонукало керівництво країни до таких кадрових змін - читайте у нашому огляді: Замість "кризового менеджера" Тарути головою ДонОДА стане контррозвідник Кіхтенко