Американці просто обожнюють такі автомобілі. Попри світові тенденції, цей сегмент у них розвивається найдинамічніше. Як би там не було, але тепер Infiniti має що протиставити "автобусам" від Buick та Lincoln. Знайомтесь - семимісник JX.
Насправді ж перед вами - концепт. Але, запевняють японці, він максимально наближений до серійної версії. Це перша модель бренду, яку створили у новому дизайні.

За оригінальною зовнішністю - просторий комфортний салон з великими можливостями трансформації. Три повноцінні ряди сидінь, немалий багажник. Додайте капот і отримаєте п'ятиметровий автомобіль.

Гордість японців - рухомий механізм другого ряду. Він дозволяє зсунути сидіння вперед на 14 см і полегшити пасажирам доступ до гальорки. При цьому не обов'язково знімати дитяче автокрісло - місця вдосталь.

А щоб багатодітна американська сім'я не нудьгувала, японці передбачили величезний панорамний дах та мультимедійну систему Bose з 14 динаміками. А про безпеку подбають системи стеження за мертвими зонами та запобігання зіткненням. Вони можуть екстрено зупинити позашляховик, якщо ззаду раптово з'явиться інше авто. Отож, 7 повноцінних місць, повний привід і бензиновий V6 - новий Infiniti JX з'явиться у США вже навесні.