G Flex 2

Як і попередник, цей апарат має закручений довкола горизонтальної осі корпус із спеціальним покриттям, яке загоює подряпини.

Новинку оснастили 5.5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. За швидкодію відповідає 64-бітний 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 810 з тактовою частотою 2 ГГц і 2 Гб оперативки. Також на борті 16 або 32 Гб пам'яті, камери на 13 та 2.1 Мп. Працює LG G Flex 2 під управлінням "операційки" Android 5.0 Lollipop.

Продажі стартують наприкінці січня у Кореї, а пізніше вигнутий смартфон з'явиться й на інших ринках.

Технології від BMW

Серед техгологій – спеціальний планшет Samsung, інтегрований з автомобільними системами. З його допомогою пасажири можуть змінювати налаштування клімат-контролю та положення крісел, керувати музикою тощо. Планшет працює на Android, однак кнопка Home виводить не на стандартний робочий стіл, а на головний екран мультимедійної системи BMW Touch Command.

Інша новинка – модернізована бортова система iDrive. Тепер вона підтримує сенсорний ввід, а також розуміє жести. Для цього під дахом встановлена спеціальна камера, яка стежить за руками користувача. Таким чином за допомогою спеціальних рухів можна регулювати звук, приймати і відхиляти дзвінки та інше.

Alcatel OneTouch Watch

Особливість цього ґаджета у сумісності зі смартфонами на Android 4.3 і вище та на iOS 7. А ще – це буде один з найдоступніших пристроїв у класі.

Хронометр має круглий сенсорний дисплей діаметром 1.22 дюйма, при цьому товщина корпусу – 10,5 мм. Також новинка оснащена модулями Bluetooth та NFC, вібромотором і акумулятором ємкістю 210 мА/год, якого вистачає на 2-5 днів.

З'єднавши годинник з мобільним пристроєм, користувач зможе керувати музичним плеєром, камерою, читати повідомлення, пошту оновлення із соцмереж тощо. Крім того, є широкий набір різноманітних сенсорів. Зокрема, електронний компас, гігроскоп, альтиметр і навіть датчик серцевих скорочень. Завдяки цьому ґаджет можна використовувати як фітнес-трекер.

Прогнозована ціна Alcatel OneTouch Watch – до 150 євро.