Oppo N3

Китайська компанія Oppo анонсувала новий смартфон з поворотною камерою. Пристрій під назвою Oppo N3 обладнаний моторизованим кріпленням для обертання камери.

Регулювати кут повороту можна з дисплею смартфону, за допомогою спеціального жесту, дактилоскопічного сенсора, а також зі спеціального пульта. Максимальний кут - 206 градусів.

Сама ж камера має 16-мегапіксельний сенсор, німецький об'єктив Schneider Kreuznach та подвійний світлодіодний спалах. Усе це дозволяє здійснювати відеозйомку у форматі 4К, писати сповільнене HD-відео при частоті 120 кадрів на секунду, а також робити панорамні зображення з роздільною здатністю до 64-ох мегапікселів. Крім того, передбачено кілька автоматичних режимів (Slow Shutter, Beautify, Professional, Super Macro), покликаних спростити зйомку.

Oppo N3 обладнаний 5.5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, 4-ядерним процесором (Qualcomm Snapdragon 801) з частотою 2.5 гігагерци, два гігабайтами "оперативки" і 32-ма "гігами" вбудованої пам'яті.

Працює смартфон під управлінням унікальної операційної системи ColorOS 2.0, створеної на базі Android 4.4 KitKat.

Продажі Oppo N3 стартують в грудні одразу в 20 країнах. Ціна - 650 доларів.

Контрастна лижна маска

До початку зимового сезону компанія Oakley представила новітню маску для лижників. Якщо стандартні окуляри просто знижують яскравість, щоб у сонячний день користувач міг хоч що-небудь розгледіти, то новинка під назвою Prizm підвищує контрастність зображення.

Завдяки цьому лижним чіткіше бачить де лежить сніг, розташування трамплінів та всі нюанси траси, при цьому його не засліплює. Секрет у спеціальному вбудованому світловому фільтрі.

Маска Oakley Prizm доступна у кількох версіях з різними кольорами. Ціна – від 140 до 240 доларів.

Преміум-аксесуари для Galaxy Note 4

Компанія Montblanc, відома дорогими ручками, годинниками та іншими аксесуарами, представила іміджевий чохол та 2 стилуси для планшетофона Samsung Galaxy Note 4.

Чохол Extreme Cover доступний у двох варіантах. Один вкритий спеціальним матеріалом, який імітує вуглеволокно, а інший - високоякісною шкірою. Обидва мають водовідштовхувальне покриття. Також чохли оснащені спеціальними датчиками, які надають власнику доступ до ексклюзивного контенту Montblanc. Ціна Extreme Cover - $245.

Стилусів теж два - e-Starwalker та Pix. Перший виконаний з так званої дорогоцінної "чорної смоли" і не вирізняється особливим функціоналом. А от Pix - це гібридна ручка з трьома стержнями. Два з них наповнені фірмовою пастою Montblanc для письма на звичайному папері, а третій дозволяє перетворити PIX на стилус.

Ціна новинок - від 350 до 1200 доларів.