Смартфон з емоціями

Компанія LG випустила молодіжний смартфон з емоціями. Апарат під назвою AKA комплектується оригінальним чохлом, який залишає верхню частину дисплея видимою. Там вимальовуються очі віртуального персонажа, які виражають різні емоції - радість, сум, невдоволення тощо.

Звісно, на телефоні встановлене спеціальне програмне забезпечення. Всього доступно чотири персонажі - Eggy, Wookie, Soul, YoYo.

Працює новинка під управлінням системи Android 4.4 KitKat.

Щодо апаратних характеристик - LG AKA обладнаний 5-дюймовим HD-дисплеєм та 4-ядерним процесором з тактовою частотою 1.2 ГГц. Обсяг вбудованої пам'яті - 16 Гб, а оперативки - 1.5 Гб. Основна камера має матрицю на 8 Мп, а фронтальна - на 2.1 Мп.

Адаптивна оболонка

Компанія Nokia розробила адаптивну оболонку для Android-пристроїв. Програма під назвою Z Launcher дебютувала на новому планшеті Nokia N1, а відтепер бета-версія новинки доступна в магазині Google Play для всіх користувачів.

Фінський лаунчер відображає на екрані найпопулярніші додатки користувача залежно від часу доби. Приміром, вранці - новинні програми, календар та соцмережі, вдень - картографічні сервіси і нотатки, ввечері - розваги.

Цікавою є функція Scribble. Вона дозволяє швидко знайти потрібний додаток, намалювавши пальцем першу літеру з його назви.

Оболонка Nokia Z Launcher працює на всіх пристроях під управлінням "Андроїда" версій від 4.1 до 5.0 Lollipop.

Розумний чохол для iPad

Компанія Logitech представила зручний чохол для iPad. Новинка під назвою AnyAngle обладнана рухомою підставкою, яка дозволяє змінювати кут нахилу в діапазоні 50 градусів. Розробник наголошує - вбудовані шарніри та магніти надійно утримують планшет у вибраному положенні.

Чохол вміє виводити пристрій з режиму сну при відкриванні кришки, і навпаки - вимикати дисплей при закриванні. При цьому надійно захищає від ударів, подряпин і розлитої рідини.

Logitech AnyAngle буде доступний в шістьох кольорах для iPad Air 2 та iPad mini всіх версій. Ціна - від 60 євро.