Нові смартфони Microsoft

Компанія Microsoft представила два нові смартфони - Lumia 640 та 640 XL. Пристрої працюють під управлінням системи Windows Phone 8.1 з можливістю оновлення до Windows 10.

Обидва смартфони будуть доступні в одно- і двосімкових варіантах з підтримкою 3G та LTE. А ще покупці отримають річну підписку на сервіс Microsoft Office 365.

У продажу новинки з'являться орієнтовно восени. Ціна Lumia 640 – від 129 євро, а XL – від 189 євро.

"Розумний" годинник Runcible

Американська компанія Monohm створила унікальний "розумний" годинник під назвою Runcible. Справа в тому, що він призначений для носіння в кишені, а не на руці. При цьому корпус пристрою виготовлений з дерева.

На задній частині розташована камера з оригінальною функцією зумування.

Працює Runcible під управлінням системи Firefox OS. У продажу оригінальний ґаджет з'явиться цього року і коштуватиме на рівні флагманських смартфонів.

Мініатюрний проектор Lenovo

Lenovo анонсувала мініатюрний проектор для мобільних пристроїв. Ґаджет під назвою Pocket Projector має розміри 104х25х100 мм і важить приблизно 170 г. При цьому він здатний видавати зображення діагоналлю 110 дюймів з роздільною здатністю 854 × 480 пікселів і контрастністю 1000:1. Яскравість сягає 50 люменів.

Крім того, пристрій має систему автоматичного коректування спотворень, стереодинаміки, а батареї вистачає на 2,5 год автономної роботи. Ціна Lenovo Pocket Projector становитиме близько 200 доларів.