Nanoport

Скласти кілька смартфонів у планшет. Інноваційний магнітний конектор під назвою Nanoport дозволяє з'єднати до трьох невеликих мобільних пристроїв в єдину конструкцію. При чому технологія передбачає передачу енергії та бездротовий обмін даними між ними.

Втім, за допомогою Nanoport можна буде з'єднувати не лише повнофункціональні пристрої. Конектор дозволить створити так званий модульний смартфон з окремих компонентів - екрана, акумулятора, камери, процесора і так далі.

Bluetooth-динамік Mars

Розробники з Гонконгу представили доволі незвичну колонку під назвою Mars. Система складається із сабвуфера і динаміка у формі літаючої тарілки, який буквально парить на висоті 3 см. За словами розробників, така конструкція цікава не лише дизайном, а й сприяє кращому розповсюдженню звуку.

Динамік діаметром 12 см можна використовувати і без бази. Вбудованої батареї вистачає на 8 годин, а програвати музику Mars може через Bluetooth з будь-якого мобільного пристрою на Android та iOS. Крім того, новинка витримує занурення у воду на глибину до метра.

Розробники збирають гроші на розвиток проекту за допомогою ресурсу Indiegogo. Там же можна оформити попереднє замовлення за $150. Початок продажів запланований на 2015 рік, роздрібна ціна - $250.

Samsung Gear VR

Компанія Samsung розпочала продажі шолома віртуальної реальності Gear VR. Поки що це бета-версія під назвою Innovator Edition. Вона призначена для розробників контенту і сумісна виключно з планшетофоном Samsung Galaxy Note 4.

Крім того, підтримується сенсорне управління і доступ до магазину додатків компанії Oculus VR, яка допомагала у розробці шолома.

Стартова ціна новинки - $199. На $50 дорожче можна придбати версію з Bluetooth-контролером - він дозволить грати в такі забавки, де передбачена зміна положення не лише голови, а й тіла.