Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Така інформаційна політика Інтера - сприяє російській пропаганді, тож є неприйнятна для українського суспільства, З огляду на це, вимагаємо позбавлення ліцензії телеканалу “Інтер” - як такого, що в умовах війни працює на ворога”, - зазначив Курінний.

Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко вважає, що керівники українських телевізійних каналів, які санкціонували виступ в ефірі у новорічну ніч деяких російських виконавців, мають відповісти за свої дії.

Керівник прес-служби київської прокуратури Олена Яхно вважає, що цією справою має зайнятися новостворене Міністерство інформаційної політики.

Як відомо, на телеканалі “Інтер” в новорічну ніч транслювався запис новорічної програми, в якій виступив, зокрема, депутат Держдуми Росії співак Йосип Кобзон, оголошений в Україні персоною нон-ґрата. В цій же програмі лунали пісні у виконанні інших російських зірок, які публічно висловлювалися на підтримку сепаратистів на сході України.Серед них – Валерія, Олег Газманов, Микола Басков та інші.