"Національна телекомпанія не планувала і не здійснювала такої зйомки не лише останнім часом, а й раніше. У жодній програмі телеканалу від 24 квітня не було заплановано показ відповідного інтерв'ю", - сказано в повідомленні прес-служби Першого національного.

У свою чергу, прес-служба Інтера поінформувала: "Телеканал Інтер офіційно заявляє, що жодних інтерв'ю у Качанівській колонії або у будь-якому іншому місці з сусідкою по камері Юлії Тимошенко телеканал Інтер не записував, отже, в ефірі нашого телеканалу таке інтерв'ю не з'явиться".

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заявила, що у Качанівській колонії записали сфабриковане інтерв’ю її співкамерниці для каналів Інтер та Перший національний.

"Їй погрожували тюремним ув’язненням її сина, неприємностями для її батьків, продовженням терміну ув’язнення та переведенням в нелюдські умови відбування покарання", – зазначила лідер БЮТ.

Окрім цього, Юлія Тимошенко повідомила, що її побили під час транспортування з Качанівської колонії до лікарні "Укрзалізниці".