"Є в математиці формулювання "необхідна, але недостатня умова". Я вважаю, що це рішення – необхідна умова, але недостатня. Це не те рішення, на яке я розраховував, оскільки я жодної незаконної дії не вчиняв, ця справа незаконна і рішення незаконне… І це рішення теж несправедливе, оскільки судді вчинили як люди – вони мене, напевне, пошкодували, але не вчинили як юристи, – не скасували незаконне рішення Печерського суду", – переконаний Іващенко.

Також іващенко додав, що найближчим часом він має на меті долікуватися.

"Я не жаліюся, оскільки дійсно себе не дуже добре почуваю, побути з сім’єю, з якою я майже два роки не бачився в тісному контакті. Ну а далі будемо з адвокатами працювати, щоб цей вирок був скасований", – каже Іващенко.

Нагадаємо, сьогодні, 14 серпня, покарання колишньому т. в.о. міністра оборони Валерію Іващенку змінили на умовне, відтак, його відпустили з-під варти у залі суду.

Та, в свою чергу, захист колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка висловлює часткове задоволення рішенням Апеляційного суду Києва. Однак подавати касаційну скаргу все ж будуть.