Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

В одній із колон пересуваються військовослужбовці штабу Командування Військово-Морських Сил ЗС України, а також кораблів і підрозділів Севастопольського гарнізону. У готовності до маршу з Новоозерного на північ Криму також перебуває особовий склад Південної військово-морської бази ЗС України в кількості 101 особа, у тому числі 17 членів сімей військовослужбовців. Вони планують вирушити 1 автобусом, 2 мікроавтобусами і 2 вантажівками.

"Слід зазначити, що сьогодні на материкову частину України виїжджають військовослужбовці, не залучені до заходів з передислокації української військової техніки та матеріально-технічних засобів з півострова на материк. Решта особового складу поки що залишаються на території АР Крим в готовності до виконання завдань, пов’язаних з переміщенням військового майна", - йдеться у повідомлені Міноборони.

До слова, після тримання російськими військовими і кримською "самообороною" на кордоні з Кримом 4 автобусів з курсантами академії ВМС (Севастополь), українців таки відпустили.