"Для тих, хто не вірить — фото. У Донецьку — кадировці. Вони про це самі зізнаються в репортажі CNN. Відправлені Кадировим з відома Путіна. Скоро Кадиров без відома Путіна їх надішле до Москви, якщо "нацлідер" буде погано поводитися і відмовиться платити Кадирову дань 2 млрд дол. на рік", — пише Нємцов у Facebook.

Опозиціонер додав, що кремлівська пропаганда переконувала російський народ, що схід України "повстав проти київських фашистів і бореться за незалежність від бандерівців".

"Тепер все інакше. Міф, що в Києві бандерівці та фашисти, розбитий голосуванням. За Дмитра Яроша і Олега Тягнибока проголосувало менше українців, ніж за Вадима Рабиновича. Українці на бандерівців і фашистів виявилися дуже не схожі. «Російська весна» на перевірку стала "кадировською". Що тепер брехати російському народу? Що українці воюють з прихильниками федералізму на чолі з Кадировим? Так це ж круто! Росія теж з ним воювала в 90-і. А може, Путіну за звичкою сказати, що треба терористів мочити в сортирі? Ось це вже точно підтримають. Скрізь, включаючи Україну і Росію. І брехати не треба", — додав Нємцов.

Читайте більше у темі: Заворушення на сході України