Депутат у грубій формі розмовляв з журналістами Червоноармійського телеканалу "Капрі", які були на його зустрічі з виборцями в місті Красногоровка.

"Чуєш, забери цю камеру звідси. Коли я говорю, забирай! А то я її викину геть туди. Чуєш? Забирай", - заявив регіонал.

Грубо з журналістами розмовляв не тільки Васильєв, голова Облспоживсоюзу Василь Гончаренко, який супроводжував кандидата, назвав журналістів провокаторами й у грубій формі вимагав виключити камеру.

А заступник міського голови Красногоровки Роман Савочкін тягнув камеру за штатив. Люди з оточення кандидата наказали журналістам залишити місце зустрічі.

"Спілкування охорони кандидата з журналістами супроводжувалося погрозами ще зустрітися в місті Красноармійськ, де знаходиться офіс телебачення", - повідомляє КВУ.

Що цікаво, неподалік були представники правоохоронних органів, але вони у конфлікт не втрутилися.

Журналісти розповіли, що "спочатку проведення зустрічі планувалося в актовому залі навчального закладу".

"Подальший розвиток подій свідчив про те, що в порушення статті 68 Закону про вибори ні договору оренди на приміщення технікуму, ні оплати з виборчого фонду за його оренду історія не зафіксувала", - повідомили представники ЗМІ.

Тож після приїзду журналістів, усі присутні виборці були змушені покинути залу і зустріч відбулася на стадіоні. Це імовірно і стало причиною конфлікту.

Що цікаво, опонентом Васильєва є виконавчий директор телекомпанії "Капрі" Віктор Прилепський. А сам Олександр Васильєв є братом колишнього Генепрокурора Геннадія Васильєва.

До слова, на своїй сторінці у Facebook кандидат у народні депутати від об’єднаної опозиції Ігор Гузь принизив редактора інтернет-видання Ольгу Булковську.